Micci’s House det lilla svenska heminredningsföretaget som sedan 1978 har jobbat med inredning till hemmets alla vrår! Vår ambition har alltid varit att erbjuda våra kunder breda sortiment med goda möjligheter till koordination.

Mycket har hänt sedan vi startade, vi började som ett renodlat textilföretag – tryckta tyger, vävda tyger, volanger och applikationer. Från början så hade vi all tillverkning i egna lokaler och tygerna trycktes i Sverige. Fokus har alltid varit på kvalité. Idag har vi flyttat tillverkningen till Indien och fokus är fortfarande självklart kvalité och goda koordinationsmöjligheter.

Idag då? Vi har utvecklat ett helt nytt koncept – artiklar i mässing och silverpläterade produkter – lampetter, skålar och ljusstakar som exempel. Väldigt mycket av vårt sortiment kommer från saker som vi har haft inom familjen – ofta i generationer. Dessa har vi sedan satt vår egen twist på. Sen så har vi också en helt egendesignad kollektion som ständigt utvecklas.

Några helt nya textilkollektioner har vi också tagit fram.

Oavsett vilket land våra produkter kommer ifrån är de nästan uteslutande av egen design – Tillsammans med våra leverantörer från Indien så garanterar vi en kvalitet lite över det vanliga, både vad gäller design, slitstyrka samt gällande textil, även tvätt. Självklart kan man tvätta de flesta av våra textila produkter i maskin. De artiklar som inte är maskintvättbara är väl märkta.